93-годишният Едуин и 89-годишната Мери Добни се запознават през 1942 г. след скандал между младия тогава мъж и негов приятел кой да изтанцува последния валс с дамата на градска забава.

Осем месеца след запознанството си Едуин и Мери вече са съпруг и съпруга. От тогава те не спират всекидневно да спорят за дребни неща, като например кой е оставил лампата да свети или чий ред е за чистене.

След празненството в Глосъп през уикенда по случай 70-годишнината от сватбата им, Едуин Добни се обръща към съпругата си с магическата фраза "Ти беше права, скъпа".

"Караме се само за глупости, но тези малки кавги ни правят щастливи, защото помежду ни не остава нищо скрито-покрито. Така никой не се сърди и цупи. След поредното незначително недоразумение продължаваме с лекота напред. Едуин обикновено мрънка, когато аз недоволствам, но само защото знае, че съм права. Въпреки всичко ние все още силно се обичаме. Така е било винаги", разказва Мери Добни. Щастливите съпрузи имат четири деца, 10 внуци и 16 правнуци.