Вера чете сценарии за няколко филмови роли, но още нищо не е сигурно. В момента се установила в Лос Анжелис, където мисли да развива актьорската си кариера.

"Тук съм, защото работя и върху една своя идея за телевизионно модно шоу" - споделя тя. "Става дума за училище за модели. Ще учим момичетата на всичко, от това как да ходят, до това как да контактуват в обществото. Имам желанието да го реализирам, освен това имам връзки в Ню Йорк и мога да свържа момичетата с хора от елитна агенция. Нищо не е невъзможно.

Вижте бразилките, никой не беше чувал за тях преди да се появи Марио Тестино и да ги издигне в култ. Сега е достатъчно само да кажеш, че си бразилка и ставаш за модел. И ние го можем и искам да го покажа. Но всичко все още е само много хубава идея
" - реалистка е актрисата.

В интервюто Вера казва, че не обича да излиза от вкъщи много натруфена "Сексапилът не се прави. Това е нещо, което носиш в себе си и което кара другия човек да те хареса. Не може да го замажеш или изкуствено да го създадеш с грим."

"В Ню Йорк има един чалга бар, наричат го Българския бар. Там ходят хора на модата, но не, за да се забавляват, както в другите барове, а по-скоро, за да се смеят и това е много жалко" - завършва тя.

Вижте снимки на Вера >>