Остават няколко дни до края на играта на #URBN и една от най-елегантните български модни марки - Ezzaro, която ви дава възможност да спечелите красива бяла риза от тяхната лятна колекция.

Стъпките, с които ще се включите в надпреварата са лесни и две:

1. Последвайте Instagram канала на #URBN и тази на Ezzarо.

2. Коментирайте публикацията и посочете с какво бихте носили ризата, в случай че стане ваша.

Срокът за участие е 24.07.2019 (сряда). Победителят ще бъде обявен в този материал на 25.07.2019.

Актуализирано 25.07.2019.  Честито на Петя Атанасова - късметлийката от томболата с участници включили се в #GiveAway играта на Ezzaro u Dir.bg. Екипът на #URBN изпрати лично съобщение с детайли за получаването на наградата.

Вижте тази публикация в Instagram.

#GIVEAWAY Можете да спечелите елегантна риза @ezzaro_official, с която да привлечето вниманието в жаркия сезон >> https://bit.ly/2XK0CMf 1) Харесайте страниците на @urbn.bg и @ezzaro_official 2) Харесайте снимката и напишете коментар под нея Срокът на играта е от 12 до 24 юли 2019 г.(сряда). . . #Dirbg #URBN #Ezzaro #giveaway #gift #shirt #whiteisthenewblack #summer #summermood #fashion #instafashion #beautiful #trendy #trends #sexy #style

Публикация, споделена от URBN Dir (@urbn.bg) на

За Ezzaro: Причината българската модна марка да се налага успешно се крие в стилната визия на тоалетите и в безпогрешния усет към изяществото на Жаси Маджид, която е собственик на бранда. Освен лице от малкия екран, самата тя крие редица други качества - майка на 3 деца, професия на одитор и доктор по икономика по образование, но влюбена в модата.