Днес той публикува в блога си отворено писмо до Нова телевизия, в което пише:

"В това писмо се обръщам към вас и към колегите от останалите медии, като най-обикновен гражданин и по никакъв начин не искам да се обвързвам с Националната телевизия, за която работя. В събота, разхождайки се в квартала си, направих забележка за неправилно паркиране на г-н Юлиан Константинов, капитан на един от двата отбора в предаването ви “Аз обичам България” и лице на предаването “Стани милионер”. В резултат не само не бях изслушан, но бях нападнат и ударен от г-н Константинов, без да съм провокирал това.

Не ви пиша по повод битов скандал. Пиша ви, защото се чувствам обиден и унижен от публична личност, която вместо да е пример за подражание е пример за нетолерантно и агресивно поведение и то само на метри от детска градина. Неприятно ми е, че лица на медията ви, си позволяват да се държат по примитивен начин, да демонстрират надмощие и недосегаемост, сякаш отредените им права надвишават тези на нас, обикновените граждани. Не мога да се примиря, че хората с черни джипове и затъмнени стъкла имат негласното право да нарушават закони, правилници и норми на поведение.

Аз НЕ обичам България на Юлиан Константинов. Не обичам България на мутрите, на джиповете, на парвенютата, на хората, които не знаят как да кажат “Добър ден”, но вече са се научили да използват юмруците си. Още повече, не обичам когато това са обществени личности и лица на национална медиа. Ще ми се да вярвам, че мога да получа извинение за постъпката на Юлиан Константинов от самия него, което да мога да поместя на блога си, както и възстановяване на щетите по чифт очила (фалшив розов Рей бан), на стойност 10 лв.

С уважение, Кирил Христов - обикновен гражданин
."

Вижте снимки на двамата водещи >>