Това заяви в „На кафе” певицата Камелия Тодорова, която вчера напусна къщата на "VIP Brother".

Според нея, слабият зрителски вот за нейната личност в понеделник се дължи на факта, че тя не предлага шоу, което да включва скандали, съревнование и доминиране.

Вижте снимки на Камелия Тодорова >>

Камелия сподели, че се грижи за болната си майка и излизането й от шоуто е съвпаднало с влошаване на състоянието й. Певицата се радва, че може да е до нея и призна, че преходът от риалити предаването в реалния живот е труден в такъв момент. Майката на Камелия не е уведомена, че дъщеря й е участвала във "VIP Brother". Тя знае, че Тодорова се завръща от пътуване в Лондон.

Камелия сподели още, че е в добри отношения със Станислава Армутлиева - Саня. Армутлиева и Майкъл Кунстман основават Вирджиния Рекърдс през 1991 г. Кунстман и Камелия имат две деца, но отношенията им се развалят и той започва връзка със Саня. Тодорова сподели пред Гала, че е контактувала с Армутлиева, за да могат децата й да виждат баба си, тъй като Майкъл Кунстман не желаел да съдейства. След смъртта му двете остават добри познати.

„Свикнала съм да общувам с различна категория хора и съм намерила дипломатичен начин да се разбирам с тях. Не обичам скандали. Предпочитам хората да са ми приятели, отколкото да се карам с тях”, обясни тя, определяйки себе си като търпелив човек.