В рядко съвместно интервю пред NBC актьорите разказаха за трудностите и уроците, които са преживели в този важен момент от живота им, пише БГНЕС.

Снимки на Брад и Анджелина >>
Френската сватба >>

"Беше най-правилното, но признавам беше плашещо решение", каза Брад, който беше плътно до съпругата си в този момент.

Джоли избра да премахне двете си гърди през 2013 година като превантивна мярка, след като й откриха генна мутация, увеличаваща риска от развитие на рак на гърдата. Това решение беше последвано от втора операция през април 2015 година за отстраняване на яйчниците и маточните тръби.

"Знаех в периода между двете операции, че той е до мен. Знаех, че няма да се чувствам по-малко жена, защото съпругът ми нямаше да го позволи", сподели Анджелина и благодари на Брад.

Актрисата е загубила майка си, баба си и леля си заради болестта. Тя получи смесени реакции от страна на обществото, но категорично заяви, че не съжалява за избора си.

"Никога не знаеш какви ще са реакции, но правиш изборите си в живота сам. Аз направих своя, защото вярвах, че той е най-точният за мен", сподели Джоли.

Пит заяви, че би направил всичко, за да запази семейството си заедно.

"Бих й поверил живота си"
, призна той по-рано пред списание W Magazine.

Актрисата пък разказа наскоро по повод втория им съвместен филм "Край морето", който описва историята на семейство със сложни отношения, че Брад и тя имат проблеми.

"Но ако героите имаха поне малко от нашите проблеми, нямаше да успеем да направим филма. Като артисти искахме нещо, което да ни извади от зоната на комфорт. Да бъдем просто актьори. Това не е най-безопасната идея, но животът е кратък”,
призна Джоли.