Новите му колеги смятат, че Арнолд Шварценегер ще се справи отлично с новата си роля.

"Като губернатор той е ръководил повече от 300 000 сътрудници, разпореждал се е с бюджет от стотици милиарда долари. Той успешно инвестира в недвижими имоти и спорт, известен е на милиони зрители по целия свят с ролята си на Терминатора. Филмите му са донесли милиарди долари", заявиха от Ен Би Си.

Снимки от последните изяви на Арни >>

Арнолд Шварценегер каза, че е голям фен на шоуто и "начина, по който то представя предизвикателствата и победите в бизнеса и екипната работа", допълват от БТА.

След завръщането си в киното Арни засне няколко филма, но те не могат да се похвалят с успеха на "Конан Варварина" и "Терминатор" от 80-те и 90-те години на миналия век. Най-новият от тях "Терминатор: Генисис", който излезе през юли, донесе разочароващите 90 милиона долара приходи в Северна Америка, но се представи много по-добре в световния бокс-офис с 350 милиона долара.

Доналд Тръмп обяви, че по време на кандидатпрезидентската кампания няма да работи за риалити предаването. Той допринесе много за успеха му. За седем сезона шоуто е помогнало да бъдат набрани над 15 милиона долара за благотворителност.