Никол Кидман вероятно не си е взела поука, след като преди години се появи с лош грим и бе осмивана.

Вчера актрисата шокира фотографите, след като пристигна в странен вид на наградите "Крисъл и Люси" на фондацията "Жени в киното" в Лос Анджелис.

Оказа се, че отново е прекалила с пудрата. Светлината показа още повече несъвършенствата в грима и тя изглеждаше като да си е набрашнила лицето.
Яркочервеното й червило още повече подчертаваше контраста.

Вижте снимки с гафа на Никол Кидман >>

През 2009 г. Кидман беше на премиерата на филма "Девет" с доста светла пудра, разпръсната по носа и под очите. Тогава актрисата уволни гримьорите си.

През 2014 г. Анджелина Джоли се появи в Ню Йорк под ръка с Брад Пит за премиерата на „The Normal Heart“. Тя изглеждаше прекрасно в черната си рокля, но гримьорите бяха оставили завидно количество бяла пудра по брадичката й.
Преди това те допуснаха същата грешка при гримирането на краката на Джоли.

Ашли Джъд попадна в същия капан, докато представяше мемоарите си "Всичко, което е сладко и горчиво". Нейният неравномерен тен засенчи книгата и стана център на промоцията.

През 2013 г. Майли Сайръс също блесна с бяла пудра пред фотоапаратите.

Памела Андерсън се появи на пресконференция през 2008-а, подчертавайки очите си с черен молив като Клеопатра, а устните й бяха оформени с молив - няколко нюанса по-тъмен от червилото.

При звездата от сериала "Клюкарката" Тайлър Момсен появата с ужасен грим съвсем не е единичен случай. Актрисата постоянно се поддава на страстта си да се гримира като енот, рисувайки огромни черни петна около очите си.

Вижте визиите, които състаряват звездите >>