Световният кинопортал IMDB  официално потвърди това, като написа, че мястото на снимките ще е България, а компанията, която ще е копродуцент на лентата е  ситуираната у нас Ню Имидж, пише Монитор.

Официалната премиера на четвъртата част от патилата на Барни Рос и компания е насрочена за август 2015 година.  Т.нар. снимки на терен ще са от  ноември тази година до април догодина. Сред новите имена, които  очакваме у нас са Хю Джакман /Хорт Балтен-баузер/, Кевин  Костнър /Комисар Джоунс от ФБР/, Марк Уолбърг /Лейтенант Уилямсън от ФБР/, Дензъл Уошингтън /президента на САЩ/, Том Крус /Маверик/, Арън Тейлър Джонсън /Келън Рос - син на Барни Рос/. Електронното издание franchiseherald.com твърди, че Сталоун е изгладил доскорошните си проблеми с Брус Уилис и той също ще се присъедини към  каста. Четвъртата  част  започва с това, че екипът на "Непобедимите" е обвинен  за взривяване самолета на американския президент. Сталоун и хората му стават бегълци. По петите им тръгва ФБР и дори двама ловци на глави. 

Групата се принуждава да поиска помощ от наемника Тренч Маузер, за да открие кой е истинския саботьор на президентския самолет.  Но когато той е открит , изниква стряскащата му връзка с Барни Рос. Оказва се, че бомбаджията е Келън Рос, синът на Барни. Тимът на Сталоун междувременно е арестуван и тикнат  в затвора. Тренч Маузер формира нов екип от „Непобедими”.  С тях той се опитва да спаси  „старите кучета”. Краят на филма показва как Барни и хората му толкова се изпокарват ,че решават никога повече да не се събират в една  група. Всеки започва живот на обикновен човек.