Цената за седящо място, разположено на терена е 50 лв, а огромният интересът към точно тези места в залата, наложи първоначалният им брой да се удвои, съобщават организаторите от "Артишок".

Освен петимата музиканти - Кирил Маричков, Иван Лечев, Дони, Славчо Николов и Венко Поромански, на сцената до тях ще стъпят и трима много специални гости в лицето на Валди Тотев и Георги Марков от “Щурците”, и Константин Цеков от “ФСБ”.

За разлика от пролетния концерт на Фондацията, който беше изцяло акустичен, този обещава само да започне така – акустично и нежно, но да продължи доста “по-твърдо” и на “повече гласове”, предвид музикалните гости.

Самият Кирил Маричков сподели пред орагнизаторите, ченяма да има нито една непозната песен, а рок звученето и електрическите китари ще са на почит в тази специална вечер.

"Един от акцентите пък съвсем естествено ще бъде изпълнението на песен в чест на неповторимия Пеци Гюзелев”, добавя още Маричков.

Билетите се продават в мрежата на Ticketportal, в Билетен център в НДК и Билетна каса на зала “Арена Армеец”. Цената на билет за седящо място (в седящите сектори в залата) е 40 лв, а за седящо место на терена – 50 лв.

Голямото събитие за феновете на едни от най-хубавите български песни на 10 ноември в “Арена Армеец” е предшествано от турне на Фондацията в САЩ и Канада, което продължава и в момента.