Сър Елтън Джон ще участва във виртуалното шоу на Дуа Липа, посветено на нюйоркския "Клуб 54", което ще бъде стриймвано на 27 ноември.

Инициативата е кръстена от поп примата "Studio 2054". В известното нощно заведение навремето често е гостувал именно изпълнителят на "I'm Still Standing".

"За мен е абсолютна чест да обявя участието на сър Елтън Джон във виртуалното събитие! Той за всички нас е неподражаема икона, певец, автор на песни и невероятен изпълнител. Шоуто ще бъде грандиозно. Той принадлежи към кралските особи в поп музиката и аз съм изпълнена от щастие, че ще гастролираме заедно!", написа Дуа Липа в Инстаграм.

От своя страна британският музикант изрази уважението си към поп дивата и нейната инициатива.

"Чудесно е да бъдеш част от изпълнение на живо при замрелия понастоящем концертен живот заради пандемията. И то по един толкова пъстър и креативен начин. Ако ще правим виртуална концертна музика, нека така да бъде!"

В шоуто по интернет ще участват също белгийската звезда Анжел, Бед Бъни, FKA twigs, Джей Балвин, Кайли Миноуг и Майли Сайръс, предава БТА. Виртуалният спектакъл ще бъде стриймван от складово помещение.