Без съмнение една от най-влиятелните фигури в съвременната поп музика - Енрике Иглесиас, предизвиква фурор с всяка своя поява на родна сцена. За радост на огромната си фенбаза у нас, латино звездата се завръща за голям концерт на 6 ноември в столичната "Арена Армеец", цели две години след като пя пред 15 000 човека в България.

Иглесиас идва по покана на "АРТ БГ" и радио Energy по повод 13-ия рожден ден на музикалната станция.

От последното си гостуване у нас Енрике издаде четири тотални хита - "Duele El Corazon", "Subeme La Radio", и най-пресните "El Baño" и "Move To Miami". На практика няма друг поп изпълнител в момента, който за толкова кратко време да създаде толкова успешни сингли. Едва ли съществува и ценител на модерния клубен саунд, който да не може да изтананика една от изброените мелодии. С това Енрике се превръща в един от законодателите на съвременната поп култура от 21 век.

През ноември Енрике ще гостува в София с актуалната си програма "All The Hits Live", която, както си личи от заглавието, ще взриви почитателите на модерния латино звук със 100% хитови композиции на певеца.

Новото шоу идва и с нова сценична продукция - по-богата сценография, включваща 500 квадратни метра LED стена, два пъти по-мащабни светлинни и пироефекти и два пъти по-мощен звук, благодарение на техниката от най-ново поколение.

От началото на 2018 г. намиращият се във върхова сценична форма певец изнесе изключителна серия от напълно разпродадени концерти в цяла Западна Европа - с новата си продукция той премина през Прага, Будапеща и Любляна с по два концерта и с по един в Осло, Атина, Мюнхен, Копенхаген и Лисабон. Преди седмица Иглесиас разпродаде и 45 000 билета за шоуто си в Тел Авив.

Билетите за шоуто e в София влизат в продажба на касите от мрежата на Eventim в сряда, 13 юни, на цени от 69 до 109 лв. и VIP билети от 159 лв. Първите 1000 билета са на промоционални цени с 10 лв. отстъпка.

Снимка: Art BG