Страховит женски бой изора Арената на "Фермата". След двудневния сблъсък, който започна още в петък, футболната съпруга Теодора разгроми наперената бивша репортерка Деси. Красивата половинка на някогашния играч на "Берое" и "Локо" Танко Дяков показа пълно превъзходство над съперничката си, размаза я с 14 на 1 и я прати у дома.

Претендентките за 100-те хиляди лева премериха сили в серия свирепи битки, демонстрираха бързина, сръчност и издръжливост, стреляха с лък и лазиха в кал. Двете показаха тотално различен темперамент, докато атакуваха целта.

Деси беше бавна, спокойна, без особен хъс за победа, а Теодора - съсредоточена и мотивирана да спечели, подкрепяна от огромна агитка.

Преди да излязат на Арената, участничките, които познават живота в САЩ, сблъскаха представите си за родолюбие. Деси, която е живяла зад Океана, но се е завърнала у нас, заяви, че в Америка има ред и дисциплина, а в България - хаос. Въпреки че живее със съпруга и дъщеря си в Чикаго, Теодора застана на различна позиция.

"Тача родината и обичам земята, по която стъпвам. Вярвам в българския дух и енергия, в нашата свързаност", развълнува се тя.

Снимка: bTV