Само три седмици преди финала на "Фермата" народната певица Лили, която беше обявена за най-красивия глас на риалитито, напусна състезанието. От надпреварата за 100 000 лева я отстрани хандбалистката Камелия, която е сред най-атлетичните и амбициозни участнички. Няколко дни по-рано тя прати у дома и Хепи Ванче, смятаната за непобедима шампионка от шестия сезон на предаването.

Камелия поведе в първия ден от извънредния дуел, като показа отличен баланс с топка за боулинг и по-голяма бързина в цепенето на ритловици. На следващия ден Лили обърна играта като се представи по-добре и на въпросите от Алманаха, и в стрелбата с пясъчни торбички. В решителната, пета битка, при рязането на греди, съперничката ѝ се амбицира, демонстрира изключителна сила и триумфира с резултат 8 на 7.

"Чувствам се като лошия герой във филма. Не мога да се зарадвам на победата си", каза Камелия след края на дуела, в който Лили влезе с контузени ръце.

Кожата на двете ѝ ръце се свлече, още докато цепеше ритловиците, но въпреки болката тя не се отказа и премина през всички изпитания.

Камелия

Снимка: bTV