Участникът с най-много излишни килограми ще излезе на Арената във "Фермата", за да защитава честта на "Елбетица". Въпреки че е точно обратното на атлетичен, експертът в борбата с финансовите измами Георги Стоянов ще скочи в тежка битка с двама свои съотборници - дизайнера Сергей и продавачката на цветя Емилия. Опонентите им от "Канатица" ще станат ясни в четвъртък.

"Трудно е да се скрие, че имам повечко килограми. Всички смятат, че съм тромав и че съм лесна мишена. Но грешат, ще покажа воля. Вярвам, че това, което е отвътре, понякога преминава границите на физически възможното", заяви 36-годишният добродушен мъж, който често е наричан "сърцето на отбора".

Сергей

Снимка: bTV

Георги натрупал свръхтелгло, след като преди няколко години неговата тогавашна годеница му изневерила с мъжа на сестра му. Съсипан от предателството, той започнал да преяжда.

Преди осем месеца се погледнал в огледалото и се разплакал, защото видял в отражението обездвижен и обезверен човек. В този момент решил да сложи точка на страданията си и започнал спортува, за да излекува не само тялото, но и психиката си.

Емилия

Снимка: bTV