Деветият сезон на "Гласът на България" стартира в неделя в 20 часа по bTV, но още преди това един млад мъж се превърна в сензация и макар и непознат за широката аудитория, трупа гледания със свръхзвукова скорост в Youtube.

Това е 33-годишният Борис Лапшов, за когото треньорите за малко не се сдърпаха. Иван Лечев блокира Галена, за да не може да го вземе в отбора си. 

Борис, от София, се обучавал при Цветана Манева и Снежина Петрова в НБУ. През годините е работил с композитора Румен Цонев, и е учил в Америка, където се е срещнал с Крикор Азарян в спектакъла "Вишнева градина". В Чикагския университет е завършил "Актьорско майсторство за театър и кино". 

Освен атрактивното изпълнение на Борис, неочаквани обрати и нарушени правила ще развълнуват зрителите на обичаното музикално шоу още в първия му епизод. Силно и емоционално начало на сезона ще дадат изпълненията на всеки от четиримата звездни треньори в шоуто - Галена, DARA, Любо Киров и Иван Лечев. 

Изборът на Мастър Лечев да изсвири точно "На път" на ФСБ съвсем не е случаен. С него той ще пожелае символично "на добър час" на новия сезон на единственото по рода си музикално телевизионно шоу у нас. С много настроение и искрено вълнение всеки от останалите треньори ще представи един от своите най-големи хитове. Минути преди новите гласове да завладеят сцената на "Гласът на България" тя ще бъде огласена от внушителната "Усеща се сила" на Любо Киров, супер популярната и наелектризиращата "Thunder" на DARA и мега хитът на Галена - "Сърце". 

След тези изключителни първи минути на сезона, треньорите ще заемат своите места с гръб към сцената, за да се впуснат в търсенето на новия "глас на България". Приключението тази есен обещава да е повече от интересно - за всички в залата и пред екраните, и разбира се за участниците. Много изненади и неочаквани обрати, страхотни гласове, различни цветни тембри, вълнуващи съдби и емоции, ще владеят новия сезон на шоуто. 

Сериозна подкрепа от семейството си в залата ще получи Галена, която ще сбъдне мечтата на малкия си син да седне поне за малко на треньорския стол.

Снимка: bTV

Изключителен участник, влюбен в DARA, ще се яви на сцената на "Гласът на България" и ще излее емоциите си с песен, без да откъсва очи от нея. Силно начало за сезона очаква и Любо Киров, който ще е особено доволен от качеството на първите попълнения в своя отбор.