Една от най-успешните лекоатлетки в историята на България - Ваня Стамболова, ще се присъедини към известните участници в предстоящия сезон на "Фермата".

20 души ще се състезават за голямата награда от 100 000 лв. от 7 септември по bTV.  Спортната ни звезда Ваня Стамболова, носител на редица световни и европейски титли по лека атлетика, е вторият известен участник във "Фермата: Съединение" след Дидо от D2. 34-годишната европейска шампионка влиза силно мотивирана в шоуто и не крие, че към титлите си иска да добави и победа във "Фермата" 4.

"Искам да знам, че мога да бъда победител и в други сфери на живота, не само в спорта. Искам да съм първата жена, която ще спечели "Фермата". Ще се боря, за да победя. Спортът ме е научил, че винаги се играе за победа, второто място не е цел", признава спортист №1 на Балканите за 2006 г.

Ваня Стамболова подава документи за участие в кастинга за четвърти сезон на предаването, заедно с всички останали 13 хиляди редови кандидати.

"Записах се за кастинг за "Фермата" сама. Много ми липсват състезанията, а това предаване е страхотно състезание. Искам да придобия умения, които нямам, и да се преборя със страховете си", разказва Ваня и признава, че е гледала с интерес предишните сезони на "Фермата".