Искри между влюбени ще прехвърчат в новия епизод от сериала "Мен не ме мислете".

Любовният триъгълник между Яна (Весела Бабинова), Мартин (Рушен Видинлиев) и Ася (Дария Симеонова) се задълбочава и прераства в истинска драма, след като асистентката в кантора "Захариев и Захариев" осъзнава, че е живяла в заблуда за връзката си с адвокат Касимов. Докато тя стяга куфарите си за дългоочакваната романтична ваканция в Барселона, нейният възлюбен помага на Ева (Любомира Башева), която не успява да дочака линейка и ражда в дома на Яна с тяхна помощ.

Снимка: bTV

Адвокат Касимов се превръща в спасител на Ева и с изобличаването на мнимия любовник на майка й Мирослав Огнянов (Владимир Зомбори), благодарение на показанията на нови жертви на измамника, сред които е и Анита (Десислава Моралес).

Яна се чувства все по-неловко от развитието на отношенията й с Мартин и решава да напусне кантората. В желанието си да се дистанцира от него, тя обмисля дали да приеме поканата за среща от Павел Биков (Петър Антонов). А в опит за пореден път да изгони бившия си мъж Христо (Иван Юруков) от апартамента, конфликтът им се задълбочава и той я заплашва, че ще я съди за родителски права и ще й вземе дъщеря им. Момиченцето и сестра й стават свидетели на скандала и детското им съперничество за любовта на бащата прераства в караница, след която по-голямата - Елена, изчезва.

Снимка: bTV

 

Междувременно атмосферата в кантора "Захариев и Захариев" е напрегната не само заради нестихващите междуличностни конфликти, но и в резултат на поредица от заплетени юридически казуси, с които по традиция се заема адвокат Касимов. Медиите нападат уважаваната правна фирма след скандално дело, в което той успява да издейства оправдателна присъда за обвинен в изнасилване собственик на заведение - Константин (Пьотр Кшемински).

Опитният адвокат разбира, че е подведен, а Яна неволно го въвлича и в следващ случай, който го поставя пред рядко срещана професионална дилема.