Обичате ли да тествате нови козметични продукти? Да се грижите за добрия тен на лицето си? Независимо дали го правите или не, е добре да сте наясно, че при всяка смяна на сезоните е хубаво да обгрижвате кожата си с правилната козметика за периода. И понеже горещото лято и ултравиолетовите лъчи ни подариха не само прекрасни спомени, а и някое и друго пигментно петънце, е добре да се огледаме за нови бустер серуми, с които да тонизираме и освежим лицето си. Тъй като през есента най-често откриваме следите от ласките на слънцето - неравномерен тен или дори ситни бръчици, ви предлагам заедно да се справим с пораженията като тестваме някой друг серум.

Защо се нуждаем от висококонцентрирани серуми

Ако чувствате кожата си суха и дехидратирана, това означава, че текущата ви рутинна грижа за кожата се нуждае от бърза промяна. Необходимите SOS елементи в този случай са витамин C и хиалуронова киселина във възможно най-чист вид. Добър вариант да се снабдите с изключително мощни и висококонцентрирани активни съставки в удобен формат за носене в дамска чанта е бустър серумът. Този вид продукт може да се прилага самостоятелно, преди да нанесете овлажнител или крем. Нанася се с леки масажни движения два пъти на ден - обикновено сутрин и вечер.

Серумът, който тествах и от който останах впечатлена

В забързаното ежедневие едно кратко освежаване винаги е приятно и повече от полезно. Ето защо реших да тествам най-новата грижа против преждевременно стареене на епидермиса, която от Eucerin представиха наскоро: Hyaluron- filler серум с 10% чист и активен витамин C за всички типове кожа. Тази иновация е най-новото допълнение към гамата Hyaluron-Filler на Eucerin и се предлага в изключително удобна опаковка, която позволява формулата на чистата съставка витамин С да бъде прясно активирана в момента на първата употреба на продукта. Този чудесен и наистина бюджетно поносим серум, е разработен специално за да ви помогне в борбата със свободните радикали, които причиняват оксидативен стрес и я лишават кожата от блясък.

Повече за съставките в серума и как действат те заедно

Тонизиращият нов коктейл на Eucerin съдържа витамин C, който е доказано ефективен антиоксидант, стимулиращ производството на колаген в кожата. Друга важна съставка е хиалуроновата киселина в серума, която е с ниско молекулярно тегло и прониква в епидермалните слоеве. При прилагане в продължение на 7 дни се забелязват видими подобрения и лицето възвръща сияйния си вид. Повече за проучването може да прочетете тук. В края на флакона има меко отделение, което при натискане освобождава чист витамин C на прах в останалата част при диспенсъра с хиалуроновия серум. Това моментно освобождаване на витамина предотвратява окисляването му и загубата на действието му. Това превръща продукта в пъти по-ефикасен от всички други подобни на пазара. Поради тази жива съставка годността му след активиране е едва 21 дни, което допълнително подсказва моменталното действие на този продукт.

Продуктът се използва в 3 лесни стъпки:

Използването на този продукт е изключително лесно и удобно.

  • Първото, което трябва да направите е да махнете защитното фолио, което се намира в края на флакона.
  • След това се натиска мекият бутон 2-3 пъти, за да освободите витамин C.
  • Третото действие представлява просто разклащане на диспенсъра за няколко секунди, за да се активира цялата формула. След завъртане на капачката сте готови да използвате този серум за мощна хидратираща грижа като превенция срещу появата на първите бръчици и фини линии.

Уникалното предимство на този серум е, че попива изумително бързо в кожата и се нанася директно в участъците, където е необходимо. Освен това концентрацията на витамин С, съдържаща се в бустера, е около 200 пъти по-висока от количеството на витамин С в един обикновен портокал.