Без каквото и да било съмнение, сериалът "Бриджъртън" е едно от най-добрите заглавия в каталога на Netflix, привлякло цели 82 млн. зрители в стрийминг платформата, а все по-нарастващата му популярност вече му донесе първите три номинации за наградите "NAACP".

Провокирана от всеобщия интерес към продукцията, наскоро актрисата Мила Кунис решила да я изгледа, за да разбере от първа ръка за какво е целия този шум. Но, гледайки петият епизод, една от сцените в него е успяла сериозно да заблуди и стресне съпруга ѝ Аштън Къчър, който си помислил, че половинката му всъщност си е пуснала порно филм, възползвайки се от факта, че той спи.

Вижте снимки на Аштън и Мила >>

Двойката разказа през смях за комичната ситуация в своето скорошно видео интервю за "Today".

"По принцип заспивам рано, някъде към 21:30 ч. вече ме няма, без значение какво се случва около мен. Снощи обаче сънят така и не дойде и някъде към полунощ се сетих за шоуто, питайки се какво привлича всички хора към него. По едно време Аштън, който спеше като мъртъв, се събуди в паника, скочи и ми извика "Порно ли гледаш?" Беше наистина объркан", разказа Кунис, която е майка на две деца.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Думите ѝ предизвикаха неудържим смях у водещите, накарал Кътчър да заеме защитна позиция.

"Това си е мини порно, което на всичко отгоре тя гледа посред нощ. Не знаех какво се случва. Дори се зачудих дали в леглото няма още някого. Беше ужасно!", обясни той в ефир.

Тогава една от водещите се пошегува със звездата от "Двама мъже и половина", казвайки му, че ще му е необходима добра психическа подготовка, с която да се справи с по-нататъшния сюжет, понеже събитията в поредицата са още по-разгорещени.

"Изчакай до осми епизод. Тогава става още по-добре", предупреди го тя.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Само за един месец, след излизането си, "Бриджъртън" отбеляза абсолютен рекорд, надминал дори успеха на сериала "Вещерът", които имаше общо 76 милиона гледания за четирите седмици след премиерата си през декември 2019 година.

Той е телевизионна адаптация по историческите романи на Джулия Куин. Действието се развива през 1813 година в Англия и проследява интригите във висшето британско общество с един доста осъвременен поглед на събитията. Речта, музиката, феминистките акценти и кастингът с голямо етническо разнообразие разбиват клишетата на традиционните исторически сериали. Поредицата се превърна и в медиен феномен, тъй като в социалните мрежи стана модно потребителите да разиграват сцени от "Бриджъртън" със съответните костюми и задължителния английски акцент.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos