Бритни Спиърс отново е изчезнала от Инстаграм, а нейните фенове веднага се зачудиха какво се случва. В сряда последователите й разбраха, че профилът на певицата е изтрит. Имаше кратък момент, в който все още можеше да се кликне върху профила, с изскачащ прозорец с надпис "Потребителят не е намерен", но сега той изчезна напълно. В резултат на това армията от фенове на изпълнителката на "Toxic" е посетила профила на нейния годеник Сам, искайки отговори. Няма съмнение, че блондинката има една от най-подкрепящите фенски бази, и въпреки че това не е първият път, когато тя  деактивира профила си, те са притеснени. Феновете коментират под скорошния пост на Сам, питайки какво се е случило с певицата.

"Сам, какво стана с Бритни? Къде е нейният акаунт? Добре ли сте, хора?" Пише един потребител. "Къде е Бритни?", добави друг.

Деактивирането на Бритни идва след емоционален пост за баща ѝ Джейми Спиърс. В понеделник Бритни написа дълъг надпис за това как той ѝ е "отнел" женствеността в деня, в който е станал неин настойник.

"Искам да кажа, че първият ден, в който баща ми стана мой настойник, никога няма да забравя!!!" - написа Бритни. "Той каза: "Седни на този стол... Ще си поговорим".

Продължи да говори като допълни:

"Аз съм Бритни Спиърс и оттук нататък аз командвам! От този ден нататък почувствах, че огромна част от женствеността ми е отнета... Никога не съм била същата", завърши тя.

Както отбелязва "Page Six", изтритият вече пост съвпада с репортажа на Ронан Фароу в "The New Yorker" от миналото лято, в който бившата приятелка на семейството Жаклин Бътчър твърди, че Джейми крещял: "Аз съм Бритни Спиърс!"

Снимка: Getty Images