Когато става въпрос за кралски рождени дни, сватби, годишнини, принципът винаги е един - три дни яли, пили и се веселили. Тоест - честванията започват много преди деня на голямото събитие и продължават доста след това.

Вижте снимки на Чарлз и Камила >>

Пример за това е 14-ата годишнина от сватбата на принц Чарлз и Камила Паркър, която вече цял месец честваме, въпреки че бе на 9 април. Този път по повод годишнината двамата споделиха в Инстаграм свой чернобял портрет, направен им от английския фотограф от полски произход Алекси Любомирски за Vanity Fair, съобщават от eva.bg. Именно него нае кралското семейство и за официалните снимки от сватбата на Меган Маркъл и принц Хари.

През март британският престолонаследник и съпругата му посетиха Куба. Събитието бе първата официална визита на член на кралското семейство на острова.

Кралската двойка бе посрещната на международното летище в Хавана от заместник-министърката на външните работи Ана Тересита Гонсалес.

Принцът положи венец пред паметника на кубинския национален герой Хосе Марти на Площада на революцията в Хавана, откри паметник на Шекспир, повози Камила в кабриолет, а двамата заедно сами си приготвиха коктейли мохито.