Певицата Черил Туиди се завърна с нова песен - "Love Made Me Do It", придружена с видеоклип, но феновете ѝ говорят само за изненадващата промяна в лицето ѝ.

Вижте Черил сега и преди >>

Участието на Черил в радиопредаване в петък само засили съмненията, защото тя е с подпухнало лице на направените на излизане от сградата снимки, съобщава в. "Мирър", цитиран от БТА.

"Черил, защо направи това с лицето си - написа един неин фен в Туитър. - Много е тъжно, че някой, изглеждащ толкова зашеметяващо, започва да си прави корекции".

Друг добави: "Не знам какво е по-лошо - некадърна песен или това, че Черил е съсипала лицето си с ботокс. Моля някой да спре тази лудост".

Трети коментира: "Черил очевидно не е добре и да пълни лицето си с филъри и операции, очевидно не помага. Съжалявам я. Тя е толкова красива."

Козметичен хирург обясни, че по лицето на Черил е работено доста. "Мисля, че тя си е поставила филъри, защото скулите ѝ изглеждат по-големи и по-ясно очертани. Бих казал, че има филъри и в устните. Прибягнала е и до ботокс".

Черил обаче настоя в Туитър, че не особено добрият ѝ вид се дължи на недоспиване.