Албумът "Un Verano Sin Ti" на Бед Бъни за четвърта непоследователна седмица оглави класацията Billboard 200, съобщи сайтът на изданието.

През седмицата до 7 юли албумът е регистрирал 111 000 еквивалентни единици, спад с 4 на сто в продажбите в сравнение с предходните седем дни, сочат данни на "Luminate".

Класацията Boillboard 200 подрежда най-популярните албуми за седмицата на пазара в САЩ въз основа на продажби, измервани в еквивалентни единици.

Тавата на изпълнителя дебютира начело на чарта от 21 май, след това отстъпи лидерската позиция за три седмици и се завърна начело на 18 юни, преди да слезе за още две седмици и да заеме първото място в две последователни седмици.

Три албума, които са оглавявали чарта преди, тази седмица следват водача. Хари Стайлс и неговият "Harry's House" се изкачва от шеста на втора позиция с 54 000 еквивалентни единици. "Honestly, Nevermind" на Дрейк стои стабилно на трето място. Морган Уолън и неговият албум "Dangerous: The Double Album" пък се издига от осмо на четвърто стъпало с 50 000 еквивалентни единици.

Бед Бъни и Шакира

Снимка: Getty Images

На пета позиция е "Planet Zero" на "Shinedown". Това е пети албум на американската рок група в топ 10 на чарта от 2008 г.

Рапърът Lil Durk и неговият "7220" отстъпва от пета на шеста позиция. Бившият водач в класацията "I Never Liked You" на Фючър се изкачва от десето на седмо място, предава БТА. Във втората си седмица в чарта Крис Браун слиза от четвърто на осмо място с "Breezy".

Компилацията на Weeknd "The Highlights" се връща в топ 10 на девето място от 52-ро миналата седмица с 34 000 еквивалентни единици - ръст от 144 на сто в продажбите за седем дни.

Завръщане в топ 10 бележи и Пост Малоун с "Twelve Carat Toothache" от 12-та позиция преди седмица.

Снимка: Getty Images