Dara е един от малкото български артисти с огромен потенциал за международна кариера. Необикновената варненка има всички нужни съставки за успех навън - страхотен тембър, запомняща се визия, уникално поведение на сцена и пред камера, дисциплина, амбиция, силен репертоар и добър екип зад гърба си.

Преди няколко дни част от този екип стана и една от най-успешните британски агенции за популяризиране и менажиране на артисти. Компанията "Shodement" е световна платформа за изграждане на бъдещи звезди в рамките на музикалната индустрия чрез планиране, дизайн, изпълнение, маркетиране и мониторинг на техните музикални проекти. Забелязват Dara в Инстаграм, правят ѝ пълен профил и генерират едно от редките неща, на които се радват артистите от Източна Европа - ентусиазъм да я направят успешна извън собствената ѝ страна. След преговори с "Вирджиния Рекърдс", подписват договор и обединяват усилия с българския екип на певицата за лансирането ѝ първо във Великобритания.

Вижте снимки на Dara >>

В центъра на иновативната маркетингова стратегия ще застане испанска версия на проекта на Dara - "MAMACITA", чиято премиера е днес - 15 януари, както и съвсем нов международен проект на певицата, който ще се появи в края на месеца.

Снимка: Viginia Records

Изпълнителката представи български вариант на "MAMACITA" навръх 22-рия си рожден ден като подарък за феновете. По двете версии на парчето работи с музикалния продуцент и неин близък приятел - Константин Бешков - Kay Be, а по видеото - с режисьора Димитрис Георгиев и оператора Росен Савков.