Пунта Кана не е просто курорт, това е истинско късче от рая, разположено под небето. Градът, разположен в Доминиканската република, привлича туристи от близо и далеч със своята неземна красота, част от която са 70 километровата лазурна плажна ивица от фин бял пясък, тюркоазено сините и кристални води на Карибско море и екзотичната природа, защитена от закона, който не позволява издигането на сгради, които биха ѝ навредили.

Вижте снимки >>

Именно там, на остров Испаньола, между Куба и Пуерто Рико, в края на миналата седмица за първи път се проведе международният филмов фестивал "Cana Dorada", чийто председател е Ави Лернер - собственик на киностудио "Nu Boyana", отворило врати в България за първи път през 1962 г. Специален гост на събитието, продължило 4 дни, бе бизнесдамата Дарина Павлова, която съвсем не е чужда на големия екран, понеже е следвала във ВИТИЗ (днес вече НАТФИЗ) и се снимала в продукции.

Всеки път, стъпвайки на червения килим, брюнетката впечатляваше с визията си. Тя бе избрала четири тоалета, с които се открои под светлините на прожекторите и привлече погледите към себе си.

За първата вечер тя бе избрала къса черна рокля с паднало рамо, която бе обсипана с проблясващи от светлината на фотографските светкавици пайети. Завършвайки външния си вид, тя се бе спряла на обувки на висок ток в тон, който имаха интересни мотиви от камъни в предната си част. Аксесоарите ѝ се състояха от нежни висящи обеци с перки, кореспондиращи с гривната на ръката ѝ, както и деликатно колие.

За второто мероприятие тя пристигна в изящна бяла рокля от дантела с флорални мотиви, която бе декоративно пристегната под бюста и в талията. Полупрозрачната дреха, съчетана с дълги висящи обеци и гривна с камъни, бързо се превърна в център на вниманието.

Но най-доброто Дарина бе оставила за накрая. В последната вечер на фестивала, тя се появи с облекло, което остави присъстващите без дъх. Бляскавата полупрозрачна рокля, която, въпреки подплатата си, разкриваше голяма част от тялото ѝ, можеше да се сравни със "златен водопад". Множеството фините ленти, падащи към земята, създаваха впечатление за пръски вода, стичащи се по плътта ѝ.

"Беше чест и удоволствие да бъда част от борда на директорите на това първо издание, сред невероятни хора и приятели. Голямо благодаря на всички, които вложиха сърцето и труда си, за това фантастично събитие!", гласи посланието към галерия от изображения, разкриващи последната вечер на фестивала, които Павлова сподели в своя Инстаграм акаунт.

След като "Cana Dorada" официално приключи, тя отпътува за горещия Маями, Флорида, откъдето сподели със своите последователи в социалната мрежа видео клипове и снимки.