Въпреки пандемията и призива на правителството за отлагане на тазгодишните празненствата по случай успешното завършване на учениците, гимназията, в която се дипломира дъщерята на Асен Блатечки, все пак реши да зарадва възпитаниците си като спази традицията и организира абитуриентски бал за своите зрелостници от випуск 2020.

Преди часове гордият баща публикува в личния си Инстаграм профил снимка от изпращането на първородната си наследница Катерина, която е от връзката му с режисьорката Катерина Горанова.

Вижте снимки >>

На изображението се вижда, че за специалния повод момичето е заложило на нежна визия, а елегантната рокля, която носи, е в прасковен цвят. Ефирната пола, свободно падащата до земята, е от тюл, който е блести под слънчевите лъчи, а горната част на тоалета е обсипана с бродерии.

До нея стои звездата от "Останалото е пепел", широко усмихвайки се към фотографския обектив. Асен се е спрял на Светлосива риза,, чиито ръкави е навил нагоре, дънки и бели кецове.

"На тати момичето!", гласи посланието към кадъра, съпроводено от сърце.

Фотографията бързо събра хиляди харесвания и множество коментари от последователите му в платформата. В тях почитателите на артиста изразиха възхищението си към дъщеря му и наред с това ѝ пожелаха на добър час.

Прави впечатление, че настоящата половинка на Блатечки - Диляна Попова, която от известно време се радва на морските вълни на почивка в Приморско, заедно със сина им Борил и близкия приятел на двойката Калин Врачански, по никакъв начин не е реагирала на публикацията на половинката си.

През годините дъщерята на Асен избягва светските изяви и страни от медийното внимание, но за сметка на това е активна в социалната мрежа, където периодично качва снимки с атрактивни и артистични визии. На тях ясно си личи страстта ѝ към гримирането.