Певицата и актриса Деми Ловато ще търси истината за НЛО в ново шоу, на което ще бъде водеща заедно със сестра си, съобщи "Variety".

В поредицата от четири части, озаглавена "Unidentified With Demi Lovato", изпълнителката и сестра ѝ Далас Ловато ще се опитат да намерят отговор на въпроса за извънземните и дали те са посещавали Земята.

Сестрите ще разговарят с експерти, ще разследват съобщения на очевидци и правителствени доклади, и ще посещават известни НЛО обекти.

Вижте снимки на Деми >>

Вестта за шоуто, което ще бъде излъчено от стрийминг платформата Peacock, едва ли е голяма изненада за феновете на изпълнителката на "Neon Lights", пише БТА. В края на миналата година певицата разкри, че е имала среща с известния експерт по извънземни д-р Стивън Гриър, по време на която е станала свидетел на "най-невероятно дълбоките наблюдения както в небето, така и на крачки от нея".

Ловато ще бъде изпълнителен продуцент на "Unidentified With Demi Lovato" заедно с мениджъра си Скутър Браун. Датата, на която ще стартира поредица, предстои да бъде оповестена.