Младата майка Деси Банова се появи на две официални събития през последните дни. Тя демонстрира перфектна форма след раждането на първото им общо дете с президента Росен Плевнелиев.

Вижте снимки >>

Деси се появи за първи път на представянето на книгата на футболната легенда Христо Стоичков. Тя изглеждаше в чудесно настроение. Тя бе избрала тъмни дрехи, които контрастираха със светлото сако, с което бе облечена третата съпруга на Плевнелиев.

Второто събитие бе 20-годишнината на Българския форум на бизнес лидерите. За повода Деси бе в семпла рокля в яркочервено, която подчертаваше стройната ѝ фигура. Скорошната бременност изобщо не се е отразила негативно на фигурата на Банова.

Тя дари президента Плевнелиев със син на 1 октомври. Момченцето се казва Йоан. Банова има по-голяма дъщеря от връзката си с Ивайло Граховски, която се казва Йоанна. За нея бракът с президента е първи, а за него е трети. Той има двама синове от втория си брак с Юлияна Плевнелиева.

Плевнелиев и Деси Банова се ожениха в тесен семеен кръг през месец юни. На церемонията присъстваха децата им от предишните бракове, кумовете и майката на Деси. Годежът им беше през март месец.