Обичаната актриса Диана Димитрова, по-добре позната като д-р Огнянова от сериала "Откраднат живот", разказа за живота и кариерата си в откровено интервю пред Мариян Станков-Мон Дьо.

Вижте снимки на Диана >>

Пред камерата тя сподели, че в миналото е била жертва и на психическо, и на физическо насилие. Преди години била пребита от свой приятел, когото напуснала веднага след посегателството.

Димитрова каза, че сега има човек до себе си, но не пожела да разкрие самоличността му. Тя обаче е категорична, че не е влюбена.

"Влюбването за мен е лъжа, истината е безусловната обич", споделя Диана.

Талантливата актриса и художничка разказа, че е била отгледана от баба си, тъй като майка ѝ заминава да работи в Гърция, когато Диана е едва на 12.

"Баба ме научи да вярвам повече в себе си. Критикуваше ме за много неща. Почина през 2016 г., ден преди първите ми снимки в първия сезон на "Откраднат живот", където изиграх малката роля на сестра Мая", разказва Диана Димитрова.

Тя признава, че "актьорската професия е коварна и трябва да имаш много силен характер, за да успееш".

"Благодарение на упоритостта си успях да убедя хора с позиции да ми дадат шанс. А в името на голямата роля бих правила всякакви експерименти със себе си, бих се опустошила", споделя Диана. И разказва за другата си голяма страст - рисуването.

"Започнах да рисувам в много ранна детска възраст, без да знам защо изобщо го правя", казва актрисата.

Преди дни Димитрова откри четвъртата си самостоятелна изложба, като преди това има още три портретни експозиции. Димитрова е учила е една година "Графика" в Националната художествена академия, а след това завършва НАТФИЗ. Диана Димитрова стана особено популярна с ролята си в "Откраднат живот", но тя има и редица участия в спектакли и филмови продукции. През 2015 г. Диана издаде дебютната си детска книга "Влад". Година по-късно излезе и нейната "История на малката Вещица, Драконовото зайче и Асо купа".