Рут Колева и Радина - заедно от детската градина

Приятелките Рут Колева и Радина Кърджилова преди дни станаха шаферки на актьора Ивайло Драгиев. Дотогава Рут и Радина рядко бяха засичани заедно по светски събития, защото певицата има многобройни клубни ангажименти. И двете дами днес са доста известни, но не се ревнуват една друга. Своеобразно изпитание за младите звезди беше един скандал, който се развихри преди няколко година. Тогава в интернет се появиха снимки от студентски купон, на които се виждаше как Радина и Рут са полуголи и видимо почерпени. Те обаче останаха заедно, а не почнаха да се обвиняват, че едната или другата е пуснала снимките в нета.

Яна Грудева - душеприказчикът на Диляна Попова

На Диляна Попова се приписват безброй авантюри с мъже. Всичките тайни на синеоката манекенка обаче са известни единствено на Яна Грудева. Двете се сближават преди няколко години, когато Диляна приключва връзката си с Дичо и за две седмици живее при колежката си от модния подиум. Противно на схващането, че няма истинско приятелство между жени, Яна е като майка орлица за Диляна. Понастоящем двете са загърбили любимия им доскоро нощен живот за сметка на изискани и дискретни ресторанти.

Галена и Преслава - не си говорят за работа

Певиците имат една простичка формула, с която съхраняват приятелството си толкова години. Пред списание „Нов фолк” Преслава я разкри: „Как запазваме отношенията си? Първо – не забравяме откъде сме тръгнали, родителите ни са ни възпитали по този начин, и най-важното – не си говорим за работа. Всеки път, когато тя ми каже нещо професионално, й отговарям: „Не ми пускай, не ми показвай”, както и обратното. Говорим си за лични неща – за любов, за мъже, за живота като цяло, ако щеш, но за музика избягваме. Дори когато тя много иска да сподели нещо, аз й отказвам”. Наскоро двете записаха дует, чийто клип беше заснет в Дубай.

Весела Тотева - харесва й борбеният дух на Емилия

Весела Тотева-Топузакова се запознава с певицата Емилия още като водеща на светското предаване „Лабиринт” по музикалната тв „Планета”. Весела харесва борбеността и силата на Емилия. Певицата пък много цени вкуса на Весела при комбиниране на дрехи, цветове и десени, но най-вече се възхищава на позитивизма й. Когато настоящата г-жа Топузакова стартира модния си бизнес, Емилия беше една от първите й клиентки. Емилия и половинката й Коко Динев бяха спрягани за кумове на сватбата на Весела и Елин, макар че в крайна сметка бе предпочетена неизвестна за медиите двойка.

Вижте снимки на известните приятелки >>