Канадският рапър Дрейк най-сетне показа на света сина си Адонис. Музикантът направи това, публикувайки снимки на 2-годишното си момченце в своя Инстаграм профил. Поводът е фактът, че в настоящата ситуация Дрейк не може да вижда семейството си, спазвайки социалната изолация.

Вижте снимки на сина на Дрейк >>

Малкият Адонис е единственото дете на рапъра от връзката му с бившата му приятелка - порно актрисата Софи Брусо, с която вече не са заедно.

Адонис е роден на 11 октомври 2017 г. в САЩ, но до този момент Дрейк никога не е позволявал да бъде показван публично.

След споделянето на снимките в Инстаграм, възникнаха редица въпроси, тъй като малкият Адонис е с много светлоруса къдрава коса и със сини очи. По този повод майката на момченцето - Софи Бруси, публикува в своя Инстаграм профил забавен кадър-колаж, на който тя и Дрейк са с руси коси, за да обясни защо детето им изглежда така.

 

Друг рапър и колега на Дрейк - 50 Cent, също излезе с публикация, обясняваща, че Адонис изглежда така, тъй като майката на Дрейк също е бяла и внукът ѝ е доказателство, че генът се предава през поколение.

"Дрейк е дал истинско внуче на майка си. Гените ѝ са силни. Сигурен съм, че тя е много щастлива, защото той толкова прилича на нея", казва 50 Cent в поста си.