Дни преди да отпътува от България, след като засне сцените си към "Код: Ел Ей" в София, Джерард Бътлър намери време за тренировка по езда. Това стана ясно от серия от кадри в социалните мрежи, съобщават от "Монитор". Актьорът, чиято любов към страната ни е вече пословична, се посвети на любимия си спорт в конна база "Св. Иван Рилски", намираща се в село Владая.

Вижте снимки >>

Това не е първият път, в който звездата релаксира измежду снимачния си график около третата част от поредицата. Преди няколко седмици холивудският ас посвири на перкусии в известен ресторант в Пловдив, включи се и в парти на "Левски" след като футболният отбор се класира за Купата на България. 48-годишният шотландец, придобил световна популярност с ролята на цар Леонид в суперпродукцията "300", влезе при "сините" окичен с шалче и запя любимите песни на левскарската публика. Бътлър се снима с играчите им и обеща да ги посети и за финала, като им пожела тогава да празнуват с трофей.

Близо месец и половина отне работата на Бътлър по "Код: Ел Ей" у нас. В София той дойде в компанията на кученцето Шушка, което осинови преди месеци, намери го на Витоша.

Снимка: Facebook