Джиджи Хадид стана майка за първи път преди няколко месеца, но не споделя много от личния си живот в социалните мрежи и само частично показва малкото си момиченце на кадрите в Инстаграм.

Преди седмици можахме да видим, че Джиджи вече е украсила празнично дома си за първата Коледа на дъщеря си, чието име дори тя продължава да крие от публиката. Макар че по време на бременността си световноизвестният модел не споделяше много снимки от този период, така важен и красив за повечето дами, сега Джиджи явно е налегната от носталгия по него. Затова и напоследък все по-често можем да видим в профила ѝ фотографии с порасналото ѝ коремче. Такива са и последните публикувани в профила ѝ в социалната мрежа.

Вижте кадрите >>

Към тях Хадид е написала:

"Август в очакване на напето момиче".

На една от снимките манекенката се радва на слънчевите лъчи, а на следващата фотография тя благо се усмихва на нейния любим и баща на бебето Зейн Малик, който любящо е допрял глава до корема на своята половинка.

Джиджи Хадид потвърди през април, че със Зейн Малик ще стават родители. Връзката на двойката, белязана от раздели и събирания, започна през 2015 г. Сега двамата изглеждат повече от щастливи със своята малка принцеса, която се присъедини към семейството през септември.