Фитнес моделът Таня Савова е от жените, които изглеждат перфектно, но и от хората, които са се научили да приемат себе си, а това е задължително условие, за да се чувстваме добре в кожата си. В последните си няколко публикации в Инстаграм Таня споделя няколко невероятно красиви и "озаряващи" кадри, наред със съветите си към дамите как да се чувстват секси, въпреки предизвикателствата, с които се сблъскват постоянно.

"Влюби се в собственото си тяло! Лошото осветление, огледалата в пробните, преяждането с бърза храна, подуването при менструация... Има много причини понякога да се чувстваш всичко друго, но не и секси. И за съжаление не достатъчно причини, които да те карат да обичаш тялото си. Всичко това е на път да се промени!

Ще Ви дам няколко лични мои съвета, които ще ви накарат да се чувствате гореща като ада.", пише фитнес моделът.

А ето и част от съветите ѝ:

"Приеми се такава, каквато си: "Може да имам малко целулит, може да не съм стегната навсякъде. Може да имам проблеми с някоя част от тялото си. Но фактът, че приемам това, ме прави по-силна".

Открий подходящия режим за теб: Ако не обичаш да ставаш рано, тренирай след работа. И ако предпочиташ йогата пред уикендните джогинг маратони, ами избери това, което ти харесва. Целта е да създадеш план, който ти помага да се чувстваш добре.

Раздвижи се: само ЕДНА тренировка във фитнеса е достатъчна, за да стане по-силна любовта ти към собственото ти тяло. И макар че няма как да се радваш на видими резултати след толкова кратко посещение на залата, фактът, че си наясно, че правиш нещо хубаво за здравето си ще повиши увереността ти."

В публикациите си Савова посочва, че посланието на бляскавата фотосесия, която е заснела с помощта на много професионален екип, е да накара всички жени да блестят като диаманти и да зареждат със своята енергия.

Снимка: Официален профил в Instagram