"Никой от ръководството на телевизията не ми е казал, че предаването спира. Това го четем в края на всеки сезон и имам чувството, че просто се повтаря едно и също. В редакцията ни обаче атмосферата е спокойна. Всичко си върви по обичайния начин и се чувстваме много добре", категорична е Гала в интервю за новия брой на списание "Love style".

Вижте Гала без грим в Несебър >>

Тя оценява положително тандема със своя житейски партньор Стефан, защото той е много интересен човек, какъвто няма на екран - пиперлив, реактивен и различен от общоприетото. Говорили си, че не е добре да е прекалено остър и затова той самият сега се обира. В началото тв водещата повече се притеснявала от него, но от много време се чувства отлично. Тя признава, че й било по-криво, отколкото на него, когато Стефан бил подложен на груби критики.

"Постоянно се говореше, че аз съм го уредила в телевизията. Аз самата от 35-атата си година чувам: "Абе, тая няма ли да я пенсионират вече?". "Няма ли да си ходи, писна ни!". Може би и по-света е така. Не знам. Но във всяка област у нас, където се появи ново лице, се пише: "Какъв е тоя?", "Връзкар!", "Махайте го!". На мен ми тежеше, че хората не могат да видят нещата така, както ги виждам аз. Но, слава богу, водещи за нас бяха оценките на интелигентните хора, на които се възхищаваме и са постигнали нещо в своята област. Оценката на 90 процента от тях беше положителна. Самите те описват Стефан като "глътка свеж въздух на екрана". Това ни спаси и двамата, особено мен", категорична е Гала.