Хилария Болдуин е родила шест от седемте си деца, но това не означава, че дъщеря ѝ Лусия, която е родена чрез сурогатна майка, е "по-малко" нейна, казва тя самата.

По време на неделния епизод на подкаста си "Witches Anonymous" инструкторката по йога говори откровено за използването на сурогатна майка, за да се сдобие с Лусия, която се роди през февруари 2021 г. - след два спонтанни аборта през 2019 г.

След като уточни, че "има много различни начини да станеш родител", тя каза: "Нямам разлика между дъщеря ми, която се роди чрез сурогатно майчинство, и шестте ми други деца, които износих".

Снимка: Официален профил в Instagram

"Няма никаква разлика", бе категорична 38-годишната жена. "Тя е също толкова привързана към мен, колкото и всичките други".

Хилария, която роди седмото си дете от 64-годишния си съпруг Алек Болдуин през септември тази година, отбеляза: "В много отношения ни смятат за "разплодници" - мен, която имам седем деца, но мисията на жената е такава, да дава живот. И ако не можеш да се размножаваш по традиционния начин или не искаш да се размножаваш по традиционния начин, хората смятат, че имат право да те обсъждат". 

След като наскоро двамата с Алек прегледали някои статии, които са били написани за нея и Лусия, когато тя се е родила, Хилария каза, че е почувствала, че много репортери "са отделили време да напишат за Лусия - не само като част от семейството, но и по отношение на това как се е появила.

Снимка: Официален профил в Instagram

Що се отнася до самоличността на сурогатната й майка, тя заяви, че няма да каже името ѝ, защото тя не иска това.

Въпреки това Хилария твърди, че двете имат "невероятни" отношения и "говорят почти всеки ден".

"Толкова сме близки и заедно преминахме през такива невероятни трансформации", сподели тя.