Кадри с участието на обвинения в сексуално насилие актьор Крис Нот са изрязани от последния епизод на сериала "И просто ей така", който е продължение на "Сексът и градът", съобщи списание "Variety".

Финалната серия предстои да бъде излъчена на 3 февруари по стрийминг платформата НВО Макс.

Според изданието в нея е трябвало да се появи актьора, чийто герой Тузаря почина в първия епизод новата поредица, събрала на снимачната площадка три от най-култовите телевизионни героини.

Сценаристите обаче са решили да изрежат сцената с Крис Нот, който беше обвинен в сексуално насилие. Според авторите на шоуто кадрите с него нямат съществено значение за сюжета и затова могат да бъдат премахнати.

Той е трябвало да се появи във фантазиите на героинята на Кари Брадшоу, изиграна от Сара Джесика Паркър, чиято любовна тръпка е Тузаря, докато разпръсва пепелта му от мост в Париж.

Снимка: Getty Images

От НВО Макс отказват коментар.

Американският артист Крис Нот беше обвинен в сексуално насилие от поне три жени, припомня БТА. Той обаче категорично отрича.

След оплакванията той изгуби няколко от договорите, които беше сключил, сред които тези с американските канали CBS и "Universal Television".

Снимка: Getty Images