Музикалните мегазвезди Кейти Пери и Дуа Липа имаха два неуспешни опита да издадат съвместен хит, след като втрата реши да не участва в песента на "Teary Eyes" на колежкара си в нейното LP "Smile" за 2020 г., а изпълнителката на хита "Don't Start Now" искаше да привлече американската суперзвезда в песента си "Ball Chain", но тя беше твърде заета по това време.

Сега вътрешен източник твърди, че двете все още се надяват, че ще направят заедно песен.

"Досега въпросът беше в графиците и в това, че Дуа Липа беше твърдо решена да запази албума си за 2020 г."'Future Nostalgia" без колаборации. Но сега тя гледа към бъдещето и има много хора, с които иска да работи".

Двойката скоро ще има общ сътрудник, тъй като наскоро беше съобщено, че Кейти е записала нов ремикс на един от най-големите хитове на Мадона за предстоящ албум с ремикси по случай 40-годишнината на Кралицата на попа.

Снимка: Getty Images

Източник съобщи:

"Мадона е била на път да се присъедини към групата: "През последните няколко седмици Мадона се е раздвижила. "Тя не само работи по биографичния си филм, но и е в студиото по всяко време. От години е голям фен на Кейти и винаги е говорила за съвместна песен с нея. С проекта за ремикс нещата си дойдоха на мястото. Тъй като плановете все още се уточняват, все още не е определена дата на издаване. Надявам се, че на феновете няма да се наложи да чакат твърде дълго."

Изпълнителката на хита "Like a Virgin" отбелязва четири десетилетия от излизането на дебютния си сингъл "Everybody" през 1982 г. през октомври.

Междувременно Дуа Липа успя да включи Мадона и Миси Елиът в ремикса на "Levitating".