Киану Рийвс разкри, че любимият му костюм, който някога е носел за Хелоуин, е на Доли Партън от корицата на "Playboy" през 1978 г.

57-годишният актьор се появи в сряда в "Red Table Talk" с колежката си от "Матрицата: Възкресение" Кари Ан Мос, с която отговаряха на въпроси на водещата Джейда Пинкет Смит, също сред звездите на филма във втората и третата част от поредицата. Тя ги попита коя е била любимата им дегизировка за Вси светии.

Embed from Getty Images

"Бях Доли Партън като зайчето на "Playboy". Майка ми беше дизайнер на костюми и направи някои тоалети за Доли Партън, както и този за корицата на Playboy", призна холивудският чаровник.

На корицата Партън е била с черно бюстие, розови гривни с пайети, бяла папийонка. Визията е била проектирана първоначално от покойната Зелда Уин Валдес, която е била първият тъмнокож дизайнер, който имал магазин на Бродуей в Ню Йорк, разказа още Киану Рийвс.

"Не знам защо Доли не си го прибра след фотосесията и остана у нас. На един Хелоуин си сложих ушите, после бюстието, носех маратонки с мрежести чорапи и папийонка. Имах доста дълга коса", спомня си той.

Миналото лято певицата пресъздаде визията си от 1978 година за рождения ден на съпруга й Карл Дийн в клип, който публикува в социалните медии.

"Той все още ме има за гореща мацка, 57 години по-късно, и няма да се опитвам да го разубедя", заяви Партън.

В интервюто Рийвс сподели още, че обича да се разхожда с мотоциклет, да чете и да ходи на кино, както и да работи.

"Обичам си работата все повече", допълни той.