Коцето Калки и дългогoдишната му приятелка Мартина наскоро си казаха "да" на островна сватба, съчетана с концерт.

Вижте снимки от сватбата >>

След 10-годишна връзка и син първокласник те решават да се оженят на остров Света Анастасия, като организират сами цялата си сватба. Тя е съпроводена от концерт на двойката. След изявата те остават на острова в по-тесен кръг, за да отпразнуват събитието.

"Всяка жена иска да се види в бяло, това е преживяване и за жената е по-силно. За мен беше един от най-щастливите мигове в живота ми", сподели Мартина преди дни в ефира на bTV.

На сватбата не са се придържали към всички ритуали, запазили само хвърлянето на букета. Синът им е бил главен шафер и помагал с всички сили сватбата да мине по ноти.

Първата си брачна нощ двойката прекарала в килия, която във времето вероятно е била и манастирска, и затворническа, тъй като остров Света Анастасия е имал различни функции през годините.

Предложението за брак пък дошло навръх Коледа. Докато били на разходка в Етъра, Калки внезапно се вдъхновил от едно магазинче за ръчно изработени бижута от сребро.

Преди това се случвало синът им да задава въпроса, защо все още не са се оженили, а семейството отговаряло, че изчаквали момента, в който можел той да бъде шафер. Синът им ще бъде вече в първи клас, като е приет в музикалното училище, а Коцето се надява, че ще успеят да намерят баланса между ученето и играта или най-добре да превърнат ученето в игра.