Кралица Летисия е позната с добрия си усет за стил, а с всяка следваща нейна публична изява, облеклото ѝ привлича все повече погледи към красивата съпруга на крал Фелипе VI.

Вижте снимки >>

Във времето тя е доказала, че не е необходимо една жена да разчита на маркови облекла, за да провокира интерес, но е факт, че когато тя самата сложи такива, веднага предизвиква сензация в испанските медии. Същото се случва и когато реши да изрови от гардероба си дрехи, с които вече се е появявала на минали събития.

Това, че брюнетката не се притеснява да повтори определена визия, само ѝ печели сърцата и възхищението на повече хора. Така например тоалетът, с който вчера посрещна представителите на Испанската федерация на филмовите дистрибутори в двореца Сарсуела, комбинира двете обстоятелства в едно.

За срещата 47-годишната бивша журналистка облече елегантната черна пола на "Carolina Herera" с дължина малко над глезените, която за първи път носи миналата година на посещение в Севиля. По нея, отпред и отзад, се спускаха красиви аленочервени и сиви макове, цветово комбинирани от Лесисия с нежна копринена риза на една от любимите ѝ модни къщи - "Hugo Boss", която бе с деликатни плисета около шиятa, и чийто ръкави стояха навити нагоре.

Завършвайки външния си вид, тя беше добавила черни велурени ботуши на висок ток с дължина до коляното, а на талията имаше ефектен кожен колан. Единствените бижута, на които се бе спряла, бяха дискретни златни обеци-халки.

Гостите не пропуснаха възможността да си направят снимки с кралицата, позирайки в една от величествените зали на двореца, който е построен през 17 в. по поръчка на испанския крал Фелипе IV, а по-късно е обновен по заповед на крал Карлос IV, за да отговаря на естетическите вкусове на 18 в.