Краси Аврамов неведнъж е казвал на шега в свои интервюта, че по време на пандемията, продължаваща вече почти година, е имал възможността да се сближи със съседите си, установявайки, че те са наистина прекрасни хора. Сега обаче, съвсем не на майтап, изпълнителят показа в колко добри отношения е с живущите в неговия комплекс, превръщайки ги в основни действащи лица в новото си музикално видео към песента "Двама", чиято премиера бе вчера.

След дългия си престой в Америка, където за големите събирания с комшиите не е нужен специален повод, певецът и до днес обича да организира партита в дома си при всяка възможност. Чрез тях той внася разнообразие и емоция в несигурното ежедневие, завладяно изцяло от тревоги около коронавируса. А едно от празненствата му, състояло се малко преди повторното затваряне на страната ни, се превърна в оригинален клип, придружаващ последния му сингъл.

Вижте Краси със световните звезди >> 

Горещи латино ритми и страстни танци, участници в които са Раул Торес, носителят на титлата "Man of the world 2019" - Даниел Георгиев, актрисата Илианна Сербезова, известния оперен певец Валери Турманов, подпалиха дома на Човека глас, оказал се снимачна площадка за кадрите към парчето. Общо 20 души застават пред обектива на камера, но повечето от тях признават, че дори не им се е наложило да играят, защото през цялото време са се забавлявали точно толкова, колкото на останалите събития в жилището на домакина.

Снимка: Стопкадър YouTube

Песента е комерсиална - точно според световните стандарти за регетон. За него в известен смисъл то е компромис от гледна точка на стиловите му предпочитания, но останалите членове на екипа намират, че именно това ще гарантира успеха му.

Музиката е на Краси Аврамов, текст Краси Аврамов и Крум Сираков. Аранжимент - Мартин Биолчев. Режисьор на видеото към "Двама" е Радина Миленчева, която има зад гърба си множество видеоклипове на поп и попфолк изпълнители. Песента и клипът ще стартират на 9 март 2021 г. със съдействието на Национален фонд "Култура".