Риалити звездата и бивша тв водеща Лили Ангелова отбеляза подобаващо първия рожден ден на сина си Мартин.

Вижте снимки >>

Ангелова публикува серия от колажи в личния си профил в Инстаграм, на които позира с близки и приятели заедно с едногодишното момченце. Колажите са в рамки в синята гама и всички съдържат по четири снимки, заредени с настроение и положителни емоции.

Лили постна и 2 самостоятелни снимки с Марти, на които той е облечен с бяла ризка, къси панталонки с контрастни маншети и тъмносини кецове с бели връзки, а гордата майка написа от името на сина си:

"Вече съм хубав и голям, станах на 1 годинка."

Бившата риалити звезда пък бе избрала плетена рокля в пастелни цветове, която подчертаваше стегната ѝ фигура, а деколтето откриваше гледка към бюста ѝ.

Марти се роди на 20 юни 2018 година с тегло 3400 г. Той е плод на любовта на Ангелова с пловдивския ресторантьор Станислав Костов.

По-рано същата година в откровено интервю Лили говори за репродуктивните си проблеми. Тя сподели, че се е подложила на две неуспешни и по нейните думи тежки процедури, за да забременее. Ангелова преминала през инсеминация и ин витро. След това разбира, че страда от инсулинова резистентност и след правилно лечение успява да зачене по естествен път само два месеца по-късно.