Милионерската наследница Лолита Османова коментира в лайфчат в Инстаграм все по-упорито пълзящия в медиите слух, че се е разделила с Григор Димитров.

При поредния зададен въпрос от последователите си, свързан с горещата тема, тя възкликна: "Глупости!", но не пожела да отговаря на повече питания за отношенията й с Гришо. "Не отговарям на въпроси, свързани с личния ми живот!", отсече Лолита.

Тя отново уточни за феновете си, че по народност е балкарка, което е различно от българка. Макар с малка разлика като изписване, става дума за две различни страни. Кабардино-Балкария е в състава на Руската федерация. Намира се в северните склонове на Кавказ, а столицата е Налчик.

За евентуалната раздяла на звездната двойка се заговори още в края на миналия месец, когато Лолита за първи път, откакто са заедно, не придружи своя любим на състезание, в което той взима участие. Тогава Гришо замина сам за Лондон, където се включи в турнира "Уимбълдън", докато Лола остана в Монте Карло. Повечето медии обаче побързаха да изтъкнат, че причината за нейното решение е не друго, а притеснението, което изпитва от покачващата се тогава бройка на новозаразените с Covid-19 в Обединеното кралство.

Това обяснение се стори напълно логично на всички, особено като се има предвид факта, че малко след това първата ни ракета се появи на тържеството, отбелязващо 26-ия рождения ден на милиардерската наследница, състояло се в началото на този месец в Монако, на което присъстваха още нейното семейство и приятели. Макар да бе сред гостите на събитието, сериозно впечатление направи, че хасковлията не поздрави своята половинка за личния ѝ празник в социалните мрежи, както тя самата направи с тяхна обща снимка по-рано през май, когато той посрещна своя.

По-наблюдателните фенове на двойката забелязаха и още една подробност, която окончателно ги накара да заключат, че романсът им е приключил - че отскоро дъщерята на олигарха Елдар Османов вече не носи пръстена с диамант, с който се считаше, че тенисистът е поискал ръката ѝ два месеца по-рано - едва няколко седмици, преди да пристигнат заедно България и Османова да се запознае с родителите на Димитров на открита тренировка в родния му град. На последните снимки в инстаграм акаунта ѝ се вижда, че тя е заменила въпросното бижу с друго, украсено със син камък.