Топлият и екзотичен Тайланд е място, което привлича множество хора от различни точки на света, които искат да се потопят в неговата несравнима атмосфера, отдавайки се на различни приключения. Това е страната, която предлага по нещо за всеки вкус и очарова дори най-скептичния турист.

Вижте снимки от почивката ѝ >>

Затова не е изненада, че скоро след края на снимките на руския филм "Големият лов", красивата актриса Лорина Камбурова е решила да си почине в Банкок. В екшън-комедията, заснета в Свети Влас, брюнетката играе бургаска криминалистка, която е наказана да прекара известен период от време в едно от най-спокойните места на нашето Черноморие, където единственото престъпление, което може да се случи, е вятърът да отнесе кърпата ти в морето. Скоро, обаче, мирът бива нарушен от фантастични чудовища, които нападат крайбрежието, всявайки смут и ужас. В актьорския състав са и имената на руските звезди Кирил Кяро и Роман Курцин, познати у нас с ролите си в сериалите "Хрътката" и "Кухня".

Всъщност, това не е последният проект, по който Камбурова, популярна с участията си в тв продукциите "Връзки" и "Скъпи наследници", участва. След него тя се снима в българска продукция, чиято история се развива някъде в началото на 20 век. Графикът на младата актриса бе изцяло запълнен, ето защо днес тя е в Тайланд, където се радва не само на красивия пейзаж, но и на времето, прекарано с нейния любим.

В личната си Инстаграм страница Лорина сподели с последователите си снимка, на която позира на тераса, високо над града. Срещу нея стои удивителната гледка на нощния Банкок, изпълнен от милиони светлини.

Тя качи още и видео клипове, които публикува като история в сайта за фотосподеляне. На тях се виждат и другите места, които е посетила заедно с приятеля си. Сред тях е и внушителния будистки храм Уат Арун, носещ името на индуисткото божество Аруна (персонификация на изгряващото слънце), издигнат около средата на 17 век.

След това двойката отскочи до един от най-големите открити пазари в света - Чатучак, простиращ се на 120 декара площ. Той е известен с богатия избор на разновидни стоки - от храна и подправки през цветя и сувенири до дрехи, че даже и животни. Безбройните претъпкани сергии, разположени една до друга, карат посетителите да се чудят къде по-напред да гледат.

По-късно Камбурова отскочи до Чианг Май, който е най-големият и значим град в северната част на страната и е бивша столица на кралство Лан На. В него са разположени едни от най-чудните храмове по тези ширини. Но актрисата сподели видео от живописна градина с басейн.