Звездната двойка Мариана Попова и Веселин Плачков са специални гости в предаването "Търси се", което ще се излъчи на малкия екран тази неделя - 2 октомври.

Двамата ще разкажат за трудностите по време на пандемията, когато се ражда дъщеря им Катерина. Тогава те решават да се преместят да живеят в Плевен. "Това хем беше труден, хем беше хубав период. Живеехме като в комуна с приятелите ни и беше много весело", споделят певицата и актьорът.

Вижте снимки на двойката >>

Най-емоционална за тях ще бъде срещата с трите им пораснали дъщери - Мария-Магдалена, Андрея и малката Кати, която е общото им дете. Изпълнителката ще призне, че преди появата на последната ѝ наследница е имала една неуспешна бременност, но въпреки това с половинката ѝ решават да опитат пак. "И двете ми бременности бяха много тежки, с голямо неразположение и повръщане", ще сподели тя пред водещите на шоуто Меги и Нели.

Снимка: bTV

С типичното си чувство за хумор влюбените ще опишат "лудницата" вкъщи, а Веско ще се оплаче, че любимата му не намира време за него заради многото си ангажименти. "Деца, куче, котка - всичко е преди мен, а за мен време кога? Аз съм взел теб! Помощ! Искам да я заведа някъде, да сме само двамата, а тя постоянно ми отказва!", емоционално ще обрисува семейната ситуация той.

"От друга страна, когато сме само двамата и ги няма битовизмите, между нас има пълна хармония", допълва актьорът.

А какви смешни предизвикателства са им подготвили техните близки и приятели - гледайте тази неделя от 13:00 ч. в "Търси се" по bTV.

Снимка: bTV