"Работещото момиче" на Холивуд - Мелани Грифит, може и да е прехвърлила вече 60-те години, но изобщо не се дава на по-младите си колежки. Бившата съпруга на Антонио Бандерас знае, че когато човек води дните си под светлините на прожекторите и медийното внимание е насочено към него от сутрин до вечер, той трябва да държи здраво позициите си и да отговаря на холивудските стандарти. Да, макар и бляскава, царската корона е тежка, или поне така казват.

Вижте кадъра >>

Факт е обаче, че звездата не спира да поддържа своята безупречна фигура и при всеки удобен момент тренира усилено във фитнес залата. Като доказателство за това е последната снимка, която носителката на награда "Златен глобус" публикува в своята лична Интаграм страница.

Мелани зарадва последователите си в социалната мрежа с фотография, направена в дрешника на нейния дом, на която позира... само по бельо. Разбира се, ако не броим обувките на висок ток, които са за допълнителен разкош.

Освен прекрасната физическа форма на блондинката, носеща черен сутиен и бикини, изображението разкрива и част от внушителната ѝ гардеробна. Впечатление безспорно правят множеството разновидни обувки, които най-вероятно са повече от влезлите в кадър. Със сигурност обаче едва ли надминават по брой тези на Селин Дион, притежаваща 10 хил. чифта, които певицата държи в огромен склад в Лас Вегас.

В свое скорошно интервю Антонио Бандерас призна, че ще обича Мелани до смъртта си. Той сподели, че за него тя не е просто бивша жена, но и най-добрата му приятелка.

"Тя е моето семейство", каза испанецът.

Двойката сключи брак през 1996 г., продължил 19 години. Резултат от него е дъщеря им Стела, която днес се изявява като писателка.