Само няколко дни след своята премиера, новата песен на Криско "Хубаво ти беше" успя да разбуни духовете и да се превърне в истинска ябълка на раздора, навлякла на рапъра гнева и неодобрението на една от участничките в музикалното видео към нея.

Михаела Тодорова - носителка на титлата "Мис Плеймейт" за 2019 г., която изпълнява една от главните роли в клипа, заяви, че е била подведена от изпълнителя за начина, по който ще бъде представена в проекта.

Вижте снимки на Михаела >>

"Прочетох и видях скандални неща за себе си, без капка реалност. Вече е време да кажа истината и това, което е било!", пише във Фейсбук блондинката.

Тя твърди, че преди снимките да започнат, никой не ѝ обяснил точно в какъв образ ще бъде обрисувана пред аудиторията и именно затова се съгласила да застане пред камера. Крайният резултат обаче я изненадал, при това по неприятен начин. По думите ѝ, образът, който изпълнява, е обиден и уронва нейния имидж и престиж.

Видеото започва с несъществуваща Инстаграм страница на блондинката, съдържаща обаче нейни реални снимки. Потребителско име на профила е "miss_playmate", а описанието под него гласи "инфлуенсър". Междувременно звучи гласът на водещата на "Преди обед" Деси Стоянова, която казва:

"Това е една млада дама, която обича да се снима и да споделя живота си онлайн, а това ѝ носи не само харесвания, но и реални дивиденти".

След нея се чуват думите на колежката ѝ Аделина Радева:

"Защото се оказва, че жриците на любовта са избрали това място, за да работят".

Секунди по-късно се появява и самата Тодорова, облечена в къса червена рокля без презрамки, чиято кройка върви по тялото ѝ, подчертаваща нейната фигура. В ръцете си тя държи телефон, на чийто екран се вижда акаунта ѝ в социалната мрежа.

"Ето я и тя, поддържана жена. Каза ми: "Парите си ги изкарвам сама. Имам собствен бизнес - женска козметика. Ходя на почивки само с приятелка", пее в същата сцена Талев.

Под поста в профила на Тодорова, изразяващ възмущението ѝ към цялата история, вече се трупат коментари в нейна подкрепа от различни потребители, които осъждат действията на музиканта.

"Глупава песен... може да си търсиш правата", пише един от почитателите ѝ.

"Определено това ще направя", отговаря му тя, намеквайки, че ще се опита да разреши проблема по законен път.