Джейсън Момоа и Ейса Гонзалес започнаха да се срещат по-рано тази година след развода на Момоа с дългогодишната му любима Лиза Боне. Новата двойка имаше някои възходи и падения, но изглежда, че работят върху романса си след кратка раздяла.

На 27 юли Момоа и Гонзалес бяха забелязани да обикалят Малибу, Калифорния, с мотора на актьора "Harley-Davidson", според "Entertainment Online", а Гонзалес носела жълто университетско яке, черни панталони и бели маратонки. Те се разделиха за кратко преди около месец, след което се събраха отново в Лондон, потвърди източник.

Embed from Getty Images

"Той все още се вижда с Ейса", заявява източникът. "Те се опитват да продължат и не знаят докъде ще ги доведе това. Засега го карат без големи очаквания".

По време на тяхното събиране в Лондон, друг източник казал на "E! Новини", че някои от проблемите им са свързани с натоварените графици, защото: "И двамата работят и пътуват много, така че цялата история е предизвикателство, но те се виждат, когато могат и наистина обичат да са заедно. Те се надяват, че могат да продължат и планират да се срещат толкова често, колкото могат".

Само три дни преди радостта им, Момоа участва в пътен инцидент, докато шофира колата си в същия район. Той е невредим, но мотоциклетистът, който препречил пътя му, беше с леки наранявания. Източникът каза, че Момоа "е бил разтърсен от инцидента, но го е оставил зад гърба си и продължава напред".

Те добавиха, че звездата от "Аквамен" се "готви да снима в Хавай, където ще бъде няколко месеца".

Въпреки натоварените си графици, той и Гонзалес "се виждат, когато могат", а Момоа "се надява, че тя ще успее да стигне до Хаваите, за да го навести".

Embed from Getty Images